Skip to main content

I goda vänners lag

I goda vänners lag

Branca, Penny, Bella och Bibbi. Fyra hundar med ett tryggt liv tillsmammas med människor som bryr sig om dem. Tyvärr är deras öden undantag från regeln. Det vill vi ändra på!

Happy Dog Cava är både ett förstklassigt vin från Spanien och en möjlighet för oss att förena två saker vi bryr oss mycket om. Helt kort handlar det om att ge de som har det svårast en röst. Att kunna hjälpa någon som inte kan be om det. Att finnas där för de som är bättre på att ge än på att ta.

Tack vare ett samarbete med den utmärkta organisationen Hundhjälpen innebär varje såld flaska Happy Dog att 5 kr går till hundar som behöver hjälp. Organisationen arbetar outtröttligt med att ge hundar från Europas mest utsatta område ett bättre liv i Sverige. En ideell verksamhet som efter rigorösa kontroller ger hundratals hundar nya och trygga hem varje år.

Från och med nu kan alla som vill kombinera en härlig stund med att hjälpa en utsatt hund. Det bästa av två världar om du frågar oss. Ett tips nästa gång det är dags för en flaska bubbel.

Voff!